Nova programska shema

Utakmice Sarajevo - Sloboda i Željezničar - Krupa, ipak, u direktnom prijenosu?

Admin Čaušević

Posljednjih dana dosta se špekulisalo ko će prenositi i da li će uopšte utakmice 8. kola dva najveća bh. kluba uopšte biti u tv prijenosu. 

Sluteći prema trenutnoj programskoj shemi na Areni Sport susrete dva sarajevska rivala će prenositi upravo ovaj tv kanal baš kao i ostale u dosadašnjem dijelu sezone.

Utakmica Željezničar - Krupa se igra u subotu od 20 sat na stadionu Grbavica, a bit će prenošena na kanalu Arena Sport BiH.

Sloboda i Sarajevo će u nedjelju od 18 sati igrati na stadionu Tušanj, a također će i taj susret prenositi Arena Sport BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, iz 8. kola u direktnom tv prijenosu bi trebalo biti prenošen i duel iz Banja Luke. U ponedjeljak 21. septembra, Borac će dočekati Tuzla City.

Dodajmo i to da bi se prema najavama sa stranice NFSBiH u direktnom prijenosu trebali raditi i utakmice Radnik - Olimpik i Zrinjski - Široki Brijeg ukoliko se susret u Mostaru bude igrao. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.