Trener Plemića nakon velike pobjede u Ljubljani

Mladen Žižović: Drago nam je jer smo usrećili Mostar i Hercegovinu!

HŠK Zrinjski večeras je odličnom igrom na Stožicama eliminirao ljubljansku Olimpiju i plasirao se u 3. pretkolo Europa lige. 

Dva gola Nemanje Bilbije i jedan Josipa Ivančića osigurali su Zrinjskom najmanje još jednu utakmicu a slijedeći protivnik Plemića bit će ciparski Apoel.

Među igračima i stručnom stožeru HŠK Zrinjski i u ovim trenutcima vlada sjajna atmosfera, slavi se ponavljanje prošlosezonskog europskog uspjeha a u tom slavlju uspjeli smo dobiti i trenera mostarskog kluba Mladena Žižovića koji je za SportSport.ba kratko rekao slijedeće:

"Kada se pogleda cijeli tok utakmice, mogu reći da je bilo jako teško, čak i da smo u nekim momentima imali i dosta sreće. No baš u tim momentima smo pokazali najveću snagu. Drago mi je sretan sam jer znam da su Mostar i Hercegovina večeras sretni upravo zbog nas. Evo, ovim putem od nas iz stručnog stožera i igrača puno pozdravljamo Mostar i Hercegovinu i sve naše istinske navijače koji su uvijek uz nas" - kazao je Žižović. 

HŠK Zrinjski se vraća u Mostar sutra malo iza podne. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.