Poraz od Rio Avea

Pavlović je činio čuda: Pogledajte kako je Borac na nesretan način ispao iz Evrope

A. Čaušević

Borac je svoj evropski put okončao u drugom pretkolu Europa lige porazom od Rio Avea s 0:2.

Izabranici Vlade Jagodića odigrali su dobar i borben meč, ali im je u samom finišu kada je utakmica vodila u produžetke sreća okrenula leđa.

Naime, portugalski predstavnik je do golova stigao u 90. minuti te u šestoj minuti sudijske nadoknade. Pogađali su Tarantini i Jambor.

Odličan u redovima Banjalučana je bio golman Pavlović koje u finišu meča imao nekoliko vrhunskih odbrana. Sjajno je intervenisao i kod prvog gola, ali fortuna nije bila na njegovoj strani.

U Borcu što prije trebaju zaboraviti večerašnji poraz te se okrenuti domaćim takmičenjima. Već za nekoliko dana ih čeka duel sa Tuzla Cityjem u 8. kolu Premijer lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.