Ostaje u Milanu?

Di Marzio donosi nove informacije: Radetu Kruniću propao transfer

Edmir Škorić

Ovog vikenda starta nova sezona Serije A, a neki igrači i dalje su u iščekivanju transfera.

Čekamo prije svega da Edin Džeko pređe u Juventus, a još jedan bh. reprezentativac u Italiji je bio blizu transfera, no izgleda je došlo do potpunog preokreta.

Naime, Rade Krunić je trebao da napusti Milan i pređe u Freiburg, ali sada je mag za transfere Fabrizio Romano objavio da od transfera nema ništa.

Prema njegovim riječima, Krunić bi mogao ostati Milanu jer je Freiburg već potpisao veznjaka, a to je Baptiste Santamaria. Njemački klkub navodno odustaje od Krunića, koji je jučer zaigrao u meču protiv Shamrocka u Evropskoj ligi i nije isključeno da ostane član Rossonera barem do zime.

Krunić se ranije povezivao s Torinom, barem dok nije došlo do smjene na klupi Bikova, a ovo će mu biti druga sezona na San Siru. Prethodno je dobre partije pružao u Italiji igrajući za Empoli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.