Krunić se sutra oprašta od Milana, klub prihvatio ponudu za bh. veznjaka

Seli u Njemačku

Krunić se sutra oprašta od Milana, klub prihvatio ponudu za bh. veznjaka

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Rade Krunić našao se na spisku igrača Milana za meč protiv Shamrock Roversa iako će već u narednim danima napustiti San Siro.

Stefano Pioli odlučio je da uvrsti Krunića na spisak igrača za meč drugog pretkola Evropske lige i to bi mogao biti oproštajni meč za bh. veznjaka u dresu Milana ukoliko dobije priliku za igru.

Naime, italijanski mediji objavili su večeras da je Krunićeva sudbina poznata i da on sigurno napušta San Siro. Navodno, bh. veznjak će karijeru nastaviti u Bundesligi i to u dresu Freiburga.

Kako piše Calciomercato na adresu Rossonera stigla je ponuda njemačkog kluba koja je konačno zadovoljila čelnike Milana. Bh. reprezentativac će potpisati za Fraiburg ugovor na tri godine i zvanična potvrda očekuje se u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Milan će od prodaje Krunića inkasirati osam miliona eura i to je cijena od koje od samog početka nisu odstupali. Freiburg ju je pokušao sniziti, ali na kraju nisu uspjeli.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Zar 8mio nisu malo previse?
1 3
user1583752673
Demirovic i Krunic skupa dobra stvar za repku
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi