Susret počinje u 20 sati

Utakmica Željezničar - Krupa će se igrati sa simboličnom parolom na južnoj tribini

Admin Čaušević

Željezničar će u danima kada slavi 99. godina večeras igrati domaći meč Premijer lige protiv Krupe.

Zbog pandemije koronavirusa tribine stadiona Grbavica će biti zatvorene za gledatelje te će i na ovom meču kao i na prethodnim izostati fizička podrška Manijaka.

Večerašnji susret u popularnoj Dolini ćupova će se igrati sa simboličnom parolom obješenom na južnoj tribini sarajevskog stadiona.

Naime, FK Željezničar je nekoliko sati uoči meča na svojim društvenim mrežama objavio fotografije stadiona, a pažnju je privukla "100-1" parola na južnoj tribini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Parola simbolizira 99. rođendan Plavih s Grbavice koji bi sigurno večeras imali dobru podršku s tribina, međutim za voljeni klub će morati navijati ispred tv ekrana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.