Konkurencija u veznom redu FK Željezničar jača u ostatku sezone

Povratak veznjaka

Konkurencija u veznom redu FK Željezničar jača u ostatku sezone

M. Šljivak

FK Željezničar odlično je otvorio novu sezonu Premijer lige BiH.

Tim Amara Osima, izuzev u meču protiv Mladosti i neočekivanog poraza na Grbavici, pokazao je da će biti jedan od glavnih kandidata za titulu, a u nastavku sezone trener Plavih će imati igrača više u rosteru.

Veznjak Petar Bojo oporavio se od povrede. On je u julu na treningu zadobio povredu medijalnog kolaterala desne noge i morao je na dvomjesečnu pauzu.

Danas je Bojo po prvi put trenirao sa ostatkom ekipe. Još uvijek nije spreman za utakmice, ali će Amar Osim veoma brzo moći da računa na njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Konkurencija u veznom redu Željezničara tako je ojačana i nema dileme da je njegov povratak izazvao zadovoljstvo kod Osima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
E jest mi drago sto sam sa ovim ublockorgin blokiro ove reklame sa gg.ba nego ista!
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi