Tvrdi Telegraph

Mourinho otpisao Dele Allija, PSG njegov novi klub?

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac Dele Alli najvjerovatnije će napustiti Tottenham.

Jose Mourinho je otpisao Allija, kojeg ni danas nema u timu u meču 2. kola Premiershipa protiv Southamptona, pa je veznjaku preostalo samo da potraži novi tim.

Jose Mourinho je kazao da u protokolu Spursa ima veliki broj igrača i da uvijek neko kvalitetan mora da ispadne, čime je pokušao opravdati odluku da na početku nove sezone ne računa na jednog od najboljih igrača tima proteklih sezona.

U međuvremenu britanski Telegraph je objavio da je nogometaš blizu prelaska u francuski PSG.

Spursi se žele riješiti veznjaka i zaraditi neki novac, pa su spremni da ga prodaju u Pariz, a francuskom prvaku nikada dosta zvučnih pojačanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.