Los Blancosi gostuju u San Sebastianu

Dramatični sati iz Real Madrida: Izbjegnuta tragedija, problem uočen na vrijeme!

Admin Čaušević

Nekoliko sati drame je iza delegacije Real Madrida koja se zaputila u San Sebastian na večerašnje gostovanje Real Sociedadu. 

Real je na Twitteru objavio dolazak igrača na madridski aerodrom oko 11:30, međutim avion nije poletio u planiranom terminu.

Naime, mehaničari su na vrijeme uočili kvar s hidraulikom na avionu, let je otkazan, a tako je i spriječena eventualna tragedija.

Ekspedicija Los Blancosa je u međuvremenu promijenila i rutu. Odletitć će iz Madrida od Vitorije, odakle će se autobusom prebaciti do San Sebastiana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U hotel bi trebali stići oko 15 sati. Početak utakmice na Reale Areni zakazan je za 21 sat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.