Važan ispit za Tuzlake

Nalić ima jednu dilemu pred Borac

Samir Mlaćo

Danas se igra meč 8. kola  Premijer lige između Borca i Tuzle City.

Tuzlaci vjeruju da mogu do bodova, no svoju računicu ima i Borac.

Zlatan Nalić u ovom susretu nije mogao računati na Barišića koji je dobio treći žuti karton protiv Radnika, a zamijenit će ga Kostić ili Moris.

Dobra stvar za Tuzlu City je povratak u tim Edina Rustemovića.

"Utakmica protiv Radnika je pokazala da su Plavi ove sezone spremni da naprave iskorak u Premijer ligi, a za to je potrebno osvajanja bodova u gostima. Do sada su Nalićevi momci u gostima ostvarili pobjedu i remi dok su dva puta poraženi i to na Pecari i Koševu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što posebno ohrabruje jeste što Plavi na utakmici stvaraju veliki broj prilika a za nadati se da će i realizacija biti bolja", istakli su iz FK Tuzla City.

Susret u Banja Luci se igra od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.