Mečevi 1/16 finala

Dvije utakmice Kupa BiH bi mogle biti odgođene

Admin Čaušević

U Sarajevu je održan žrijeb 1/16 finala Kupa BiH, ali još uvijek nije poznato da li će svi susreti biti odigrani u planiranom terminu.

Prema kalendaru takmičenja mečevi Kupa BiH trebaju se igrati 30. septembra, međutim Sarajevo i Zrinjski bi 1. oktobra, odnosno dan kasnije mogli igrati utakmice play-offa za Europa ligu.

Voljom žrijeba odlučeno je da Sarajevo gostuje Radničkom, dok je Zrinjski gost Tekstilcu. Upitno je da li će se utakmice u Lukavcu i Derventi odigrati sljedeće srijede.

Sarajevo i Zrinjski u četvrtak igraju protiv Budućnosti i APOEL-a u trećem pretkolu te u slučaju prolaska postoji velika vjerovatnća da njihovi mečevi Kupa BiH budu odgođeni.

Od ranije je poznato da će gradski derbi Sarajevo - Željezničar planiran za ponedjeljak, 28. septembar biti odgođen u slučaju da Bordo tim izbaci prvaka Crne Gore.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.