Morata se vraća

U kasnim satima navijači Juventusa čekaju pojačanje

Edmir Škorić

Avion u kojem se nalazi Alvaro Morata trebao bi svakog časa sletjeti na aerodrom u Torinu.

Juventus je odustao od Edina Džeke i okrenuo se Morati, a prema svim informacijama, već sutra će potpisati ugovor sa Starom damom u koju se vraća nakon četiri godine.

Grupa Juventusovih navijača okupila se ispred aerodroma sa željom da dočeka Moratu, a to bi se trebalo dogoditi negdje iza ponoći, barem tako je najavio pouzdani novinar Sky Sporta Fabrizio Romano.

Morata će sutra obaviti preglede i zvanično će postati stari - novi igrač italijanskog prvaka. Nažaost, ostali su samo pustni snovi da će na Edin zaigrati u velikanu iz Torina.                           

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.