Alvaro Morata polijeće iz Madrida, iza ponoći u Torinu

Potpisuje za Juve

Alvaro Morata polijeće iz Madrida, iza ponoći u Torinu

Edmir Škorić

Španski napadač defintivno pojačava Juventus.

U posljednjih dan-dva se Juventus naglo okrenuo Morati nakon što je izgubio strpljenje u čekanju Edina Džeke, pa će napadač Atletica pojačati Staru damu i tu skoro da nema nikakvih dilema.

Ako je i postojalo zrno sumnje, sve je nestalo večeras nakon što je dobro upućeni novinar Fabrizio Romano objavio da Morata upravo treba da krene avionom put Torina.

On očekuje da će Morata iza ponoći biti u Torinu i da će sutra nakon što obavi ljekarske preglede postati novi igrač Juventusa. To, nažalost, potvrđuje da će Edin Džeko ostati u Romi, osim ako se ne desi neko čudo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A što se Atletica tiče, umjesto Morate imat će Luisa Suareza, koji dolazi iz Barcelone i taj transfer bi ubrzo trebao da bude zvaničan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sipopugaloma
Amar Osim i redakcija ss.ba na aparatima
10 4
Armin29
ako za pola sata ne objave Džeka dijele minute od dresa Juventusa bog me ubioo
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi