Lijep gest

Fudbaler Borca čestitao Tataru poziv u reprezentaciju BiH

Endin Čaušević

Fudbaler Sarajeva, Benjamin Tatar, našao se na spisku Dušana Bajevića za utakmice reprezentacije BiH u baražu za EP i Ligi nacija.

Zmajevi će narednog mjeseca odigrati tri utakmice u sedam dana, ali sigurno da je najbitnija ona koja se igra 8. oktobra u Zenici protiv Sjeverne Irske u okviru polufinala baraža za EP.

Nakon toga slijede dva meča Lige nacija protiv Poljske i Holandije. Bajević šalje pozive igračima na koje će računati, a među njima je i Tatar koji igra zaista u odličnoj formi.

Čestitke za igrača Sarajeva već su počele pristizati, a oglasio se i fudbaler Borca, Almedin Ziljkić, koji je čestitao Tataru poziv u reprezentaciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nek' je sa srećom poziv u repku brate", napisao je Ziljkić na Instagramu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.