Foto - Instagram

Uvjeren je da neće pogriješiti

Kojeg fudbalera Salihamidžić želi kupiti jer smatra da će biti igrač od 100 miliona eura?

Midhat Šljivak

Čelnik minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić silno u redove bavarskog velikana želi dovesti engleskog fudbalera Calluma Hudsona-Odoija.

Talentovani 19-godišnji fudbaler odavno je Brazzina želja. U zimu 2019. godine je činio sve kako bi ga doveo, ali u tome nije uspio.

Nakon teške povrede interes je malo splasnuo, no očigledno da Salihamidžić nikada nije odustao od talentovanog fudbalera i do kraja ovog prelaznog roka želi ga dovesti u Bayern.

Olakšavajuća situacija je što Chelsea nema ništa protiv da ga sada proda. Doveli su silna pojačanja i za njega nema više mjesta, pa neće biti nikakvo čudo ako Hudson-Odoi završi u Minhenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić će napraviti sve da tako bude. On je uvjeren da je Englez fudbaler koji će za nekoliko godina koštati 100 miliona eura i spreman je platiti oko 30 miliona eura za njegov transfer.

Brazzo do sada nije pogriješio u izboru pojačanja, a vidjet ćemo hoće li konačno uspjeti da dovede svog miljenika u klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.