Kapiten Sarajeva najavio meč

Velkoski: Može biti 1:0 ili 5:0, najbitnije je da prođemo

Admin Čaušević

Sarajevo će sutra na Bilinom polju od 20 sati igrati utakmicu trećeg pretkola Europa lige protiv Budućnosti.

Kapiten Bordo tima, Krste Velkoski je u najavi susreta kazao da su svi igrači spremni, ali i svjesni kakav ulog donosi sutrašnji meč.

"Svi igrači su spremni, znamo šta navijači očekuju i šta nam donosi utakmica, svi ćemo dati svoj maksimum i očekujemo prolaz u play-off", rekao je Velkoski.

"Atmosfera je na visokom nivou, svi igrači znaju da sutrašnja utakmica donosi play-off i mogućnost da konačno jedna ekipa iz BiH izbori grupnu fazu evropskih takmičenja."

Makedonac smatra da je sutra najvažnija pobjeda, a rezutlat kojim će se ustvariti cilj je manje bitan.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Želimo pobjedu, turnirski je sistem, najbitnija je pobjeda i da se prođe dalje, može biti 1:0 ili 5:0 ili na penale, najbitnije je da prođemo.2

"Falit će nam navijači, oni su naš 12. igrač, njihov huk s tribina nas podiže, kada je teško i kada nas ne ide, mogu reći da smo navikli bez prisustva publike, očekujem da odigramo veliku utakmicu", poručio je iskusni ofanzivac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.