Pojačanja u Mostaru

Rođeni u nastavku jači za dva provjerena imena: Manev i Zolotić pred potpisom za Velež? · Saznajemo

FK Velež ovih dana je izrazito aktivan na sklapanju momčadi za budućnost.

Nakon što je klub obavio izrazito važan posao i produžio ugovor s jednim od najboljih nogometaša Brazilcem Ubiratanom Brandaom de Souzom, mostarski klub je danas potpisao ugovor i s dojučerašnjim golmanom Željezničara Vedranom Kjosevskim koji je potpisao vjernost Rođenim dugu dvije godine.

No to nije sve. Kako SportSport.ba saznaje Rođeni su u pregovorima s još jednim bivšim nogometašem Željezničara. Nermin Zolotić, 27-godišnji veznjak ostao je bez kluba, točnije njegov Roeselare je bankrotirao pa je ovaj nogometaš došao na radar Veleža kojem su potrebna osvježenja gotovo u svim linijama u timu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nadalje, Kosta Manev koji se nije uspio dogovoriti s upravom Rođenih o produžetku suradnje s Mostarcima još uvijek nije pronašao novu destinaciju, te će klub pokušati još jednom da ovog sjajnog stopera privoli na nastavak karijere u FK Velež.

Ne treba spominjati koliko bi ova eventualna dva potpisa učinila ekipu Feđe Dudića konkurentnijom u daljnjem nastavku Premijer lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.