Radović pred dolazak bivšeg kluba u Mostar: Biće neobično, ali daću sve od sebe za pobjedu Veleža

Defanzivac Rođenih pred Radnik

Radović pred dolazak bivšeg kluba u Mostar: Biće neobično, ali daću sve od sebe za pobjedu Veleža

M. Šljivak

Defanzivac Veleža Slaviša Radović sutra će po prvi put igrati protiv svog nekadašnjeg kluba Radnika.

Radović je u timu iz Bijeljine stekao status jednog od najboljih defanzivaca lige i svakako da još uvijek gaji određene emocije prema svom bivšem timu. Ipak, sutra će učiniti sve da odvede Velež do pobjede.

"Proveo sam tri zaista prelijepe godine u Radniku, gdje sam upoznao dosta dobrih igrača, ali prije svega dosta dobrih ljudi. Sigurno da će mi biti neobično igrati protiv njih, ali daću sve od sebe da sutra pobijedi Velež. Mom bivšem klubu želim da ispune cilj koji imaju u nastavku prvenstva", rekao je Radović za SportSport.ba.

S obzirom na to da u Radniku ima dosta prijatelja bilo je malih prozivki pred utakmicu.

"Čuo sam se sa nekoliko igrača Radnika. Uvijek ima nekih prozivki, malo se šalimo, ali dobro, to je sastavni dio ovog sporta."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež je nedavno na Otoci doživio neočekivan poraz od Olimpika, a Radović do kraja sezone želi da im se dešava što manje kikseva.

"Liga nam je takva da svako svakoga može dobiti. Sa dvije - tri vezane pobjede odmah se izbacite na vrh. Tek sada vidimo koliko nam znače bodovi koje smo prosuli protiv Olimpika jer bismo bili drug na tabeli. Potpuno smo fokusirani samo na sutrašnju utakmicu i na Radnik, daćemo sve od sebe da pobijedimo i da se primaknemo vrhu", rekao je za SportSport.ba Slaviša Radović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Brazuka
Nisi opravdao ni jednu marku realno u velezu za sada.
0 15
Dena33
Bravo Slaviša
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi