Bordo klub dočekuje Celtic

Jesu li kladionice potcijenile Sarajevo?

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak ponovo igraju na Bilinom polju, a ovaj put u okviru play-offa za Evropsku ligu dočekuju Celtic.

Bordo klub je prije dva dana u Zenici pobijedio Budućnost u meču 3. pretkola i zasluženo se plasirao u play-off. Klub s Koševa je na korak od toga da bude prvi bh. klub koji će zaigrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

U Zenici u četvrtak stiže Celtic koji je očekivano favorit u ovom meču. Međutim, škotski klub se itekako namučio u trećem pretkolu jer su u posljednjim minutama meča došli do pobjede na gostovanju protiv Rige (1:0).

To sigurno daje nadu igračima Sarajeva da mogu napraviti iznenađenje i napraviti historijski podvig plasmanom u grupnu fazu. Utakmica u Zenici igra se od 20 sati, a već su poznate i kvote na kladionicama.

Mnogi smatraju da su kladionice potcijenile bh. prvaka što se tiče kvote na pobjedu Celtica, a o kvoti na pobjedu Sarajeva ne treba ni govoriti. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.