Fitnes instruktorica koja ima samo 21 godinu

Zbog nje nogometaši Borussije Dortmund s pjesmom idu na svaki trening

Edmir Škorić

Njemačka 21-godišnja atletičarka Alica Schmidt izgleda veoma atraktivno, a mlada djevojka dobila je priliku da radi u Borussiji Dortmund.

Prema australskom magazinu "Busted coverage" ona je najseksipilnija atletičarka na svijetu i u njoj Nijemci vide veliku nadu, osobu koja bi mogla da donese olimpiske medalje u budućnosti, a osim toga uspješna je i kao model.

Posljednjih dana intenzivno radi s igračima Borussije Dortmund. Naime, njemački klub angažovao ju je kao fitnes instruktoricu i ona nogometašima slavnog kluba pokazuje kako da se trči.

Neki u šali kažu da je Jadon Sancho zbog nje odbio ponudu Manchester Uniteda i ostao u Borussiji...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.