Žižović poveo 23 igrača

Zrinjski danas otputovao u Banjaluku, neće se vratiti prije četvrtka

Edmir Škorić

HŠK Zrinjski nakon naporne utakmice na Kipru i nesretne eliminacije od favorizovanog APOEL-a, u ponedjeljak igra meč 9. kola Premijer lige protiv Krupe.

Mostarci su dobili koliko-toliko prostora za odmor, ali činjenica je da su se prlično istrošili na Kipru, a protiv Krupe u ponedjeljak trebaju pobjedu i nedostatak te svježine mogla bi biti problem za ekipu koju vodi Mladen Žižović.

On je u Banjaluku poveo 23 igrača, budući da će Mostarci ostati u Banjaluci do srijede, pošto u Derventi igraju protiv Tekstilca meč Kupa BiH.

Zrinjski je protiv APOEL-a pokazao svoje pravo lice, čini se da su kockice posložene i da će se Plemići prije ili kasnije uključiti u borbu za titulu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.