Svi su uz bh. prvaka

Sarajevu podrška od Tuzla Cityja

Adnan Beganović

Aktuelni bosanskohercegovački prvak FK Sarajevo večeras od 20:00 u Zenici na Bilinom Polju igrat će protiv Celtica.

Susret je to za ulazak u grupnu fazu Evropa lige, a ukoliko Sarajevu pobijedi, biće prvi bosanskohercegovački klub kojem je "pošlo za rukom" da se plasira u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja.

Navijači Sarajeva, ali i svi ljubitelji bosanskohercegovačkog fudbala s nestrpljenjem očekuju početak meča i sasvim sigurno će Bordo tim širom naše domovina imati veliku podršku.

A, poruku podrške Sarajevu je danas uputio i rival iz Premijer lige, Tuzla City.

"Poštovani sportski prijatelji, danas je veliki dan za fudbal u Bosni i Hercegovini. Danas ste vi ponos bosanskohercegovačkog fudbala. Na pragu ste historijskog plasmana u grupnu fazu Evropa lige. Uvjereni da vi to možete, naša Uprava, Stručni štab i igrači Tuzla Cityja, organizovat će praćenje prenosa utakmice u prostorijama našeg kluba i navijat ćemo svim srcem za vaš uspjeh, za uspjeh bh. fudbala", naveli su u poruci upućenoj Sarajevu iz Tuzla Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.