11

Komentari (11)

BHNACIONALISTA
Davno sam ja rek'o da je Husić patriota sa dna kace a sad se i potvrdilo......
Gazija_debil
Navijam za Zelju ali kako da ne navijam za Sarajevo kad su blizu obiljezavanja historije BIH fudbala
Bordobjeli
Svi uz Šampion... Osim paćenika. Oboliće mnogi ne zbog toga što him je klub u.. urcu nego zbog uspjeha Sarajeva... Biće tu povišenih šećer, čireva i tako to... Hvala dobrim ljudima koji su uz nas a i zdravije je!!!!
Aconcagua
Iskrenim navijačima neće smetati. Rivalstvo je ok, ali ovo bi bio uspijeh za čitavu državu. Sjećam se kada je Željo igrao protiv Newcastle-a da sam vidio par navijača na Koševu, sa dresovima Sarajeva da nas podržavaju, što je logično. Pa naši smo svi...
Bordobjeli
Rijedak si ti slučaj jara... Eto sjećaš se gdje ste igrali sa Newcastlom.. Dok smo mi migranti za tvoje su navijače zbog Zenice al polako sve će to doć ma svoje sportski pozzzzz...
Aconcagua
Ne shvaćaju mnogi da nam je svima plus extra teren na Grbavici, i isti takav na Koševu sad kada ga budete uređivali. Podjele i ljubomora vode samo dole, gdje smo bili prije 20 god. Sretno Sarajevo.
tuanzebe
Mi smo divovi!!!! Hvala svima na podršci
vuckobih
Mala gesta vrijedna velikog divljenja. Svaka čast i hvala vam puno.
PeppermintSA
user1583752673
I Bugojno je uz vas. Naprijed Sarajevo!
mrki_ba
E svaka cast! I mi cemo od sad navijat za vas protiv bilo koga da igrate osim nas :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.