Nijemac je sjajan

Neuer je učinio da se Haaland osjeća us*ano, priznao je to nakon utakmice

Admin Čaušević

Odličan meč njemačkog Superkupa odigrali su Bayern i Borussija Dortmund. U meču sa pet golova pobjedu i novi trofej odnijeli su Bavarci rezultatom 3:2.

Erling Haaland je uspio matirati Manuela Neuera u uvodnim minutama drugog poluvremena i izjednačiti na 2:2, ali nekoliko minuta kasnije sjajni Nijemac se revanširao.

Norvežanin je izašao sam pred golmana Bayerna koji je ostao na nogama, čekao je potez mladog napadača i odlično odbranio.

Poslije utakmice Haaland je kazao da se osjeća us*ano jer većina golmana uradi isto u ovakvim situacijama, ali ne Neuer.

"Trebao sam postići još jedan gol. Osjećam se usrano. 97% golmana padnu i ja zabijem, ali ne ovaj tip", kazao je Haaland.

Bayern je pobjednički gol postigao u finišu i to preko Joshue Kimmicha. Bavarcima je to bio čak peti trofej u 2020. godini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.