Bayern će večeras ostati bez samo jedne nagrade

Potpuna dominacija

Bayern će večeras ostati bez samo jedne nagrade

M. Šljivak

Minhenski Bayern večeras će završiti dominaciju za proteklu sezonu.

Bavarci su u 2020. godini osvojili čak pet trofeja, a fantastičnu godinu njihovi fudbaleri će zaokružiti na večerašnjoj ceremoniji dodjele individualnih nagrada od strane UEFA.

Evropska fudbalska federacija je spremila šest nagrada za igrače i trenere, a samo jedna neće otići u ruke fudbalera bavarskog velikana.

To je nagrada za najboljeg veznjaka Evrope. Nju će dobiti fudbaler Manchester Cityja Kevin de Bruyne, dok će ostale nagrade u ruke igrača Bayerna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Najboljim igračem bit će proglašen Robert Lewandowski, Poljak će dobiti nagradu i za najboljeg napadača, najbolji golman je Manuel Neur, a najbolji defanzivac Joshua Kimmich.

Također, nagradu za najboljeg trenera dobit će Hansi Flick.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Sve pošteno, za one koji govore da KDB ne zaslužuje nagradu, nisu ni gledali kako igra.
3 5
JJ90
Zanimljivo je da Müller ima više i golova i asistencija od KDB, a ne spominje se.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi