Sjajna partija defanzivca

Miličević oduševio navijače Sarajeva

Vjerovatno i najbolju partiju po dolasku u FK Sarajevo pružio je sinoć defanzivac bordo tima Hrvoje Miličević.

Miličević je ulijevao sigurnost u zadnjoj liniji Sarajeva, te potvrdio da je vjerovatno i najbolji defanzivac u Premijer ligi.

Takvo nešto se i očekivalo, Miličević je nogometaš sa internacionalnim iskustvom i na Koševu su njegovim dovođenjem napravili sjajan potez.

Potvrdio je to defanzivac i u ranijim utakmicama, no sinoć je sve krunisao. Zaradio je velike pohvale navijača Sarajeva, ali i svih onih koji su pratili meč sa Bilinog Polja. Djelovao je smireno i sigurno, sjajno je komandovao zadnjom linijom, no na kraju je ipak sa saigračima tužan zbog rezultata napustio teren. 

Miličević je na Koševo stigao iz Aktobea, a prethodno je nastupao u Italiji. U BiH je nosio i dres mostarskog Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Nedavno se špekulisalo da bi čak mogao napustiti Koševo s obzirom na brojna interesovanja, a nakon meča sa Celticom može se očekivati da špekulacije budu još glasnije. 

Miličević je svojevremeno nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske. Neće biti iznenađenje ako se uskoro nađe i na radaru stručnog štaba A reprezentacije naše zemlje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.