Teška povreda bh. reprezentativca

Užas u Rumuniji: Čulo se kako nešto puca, nadali smo se da nisu kosti našeg igrača

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački napadač Elvir Koljić večeras je teže povrijeđen tokom susreta Craione i Pol Iasija.

Na Koljića je pred kraj prvog poluvremena krvnički startovao protivnički igrač Mihalache, a kolima hitne pomoći je bh. napadač prebačen u bolnicu.

Pregledom je potvrđeno da se radi o lomu fibule, a Koljićev saigrač Marius Constantin za rumunske medije je ispričao kako se osjećao u toj 34. minuti.

"Nažalost, Koljić je teže povrijeđen. Nadali smo se da nije tako loše, no čulo se kako nešto puca, nadali smo se da je to udar kopački, a ne kosti našeg igrača", rekao je Constantin.

"Bio je u sjajnoj formi, šteta za njega i nas. Pratilo ga je nekoliko klubova, imao je nekoliko ponuda i ono što je najvažnije, igrač koji je bitan za naš tim. Pokušat ćemo nadokanditi njegov izostanak", dodao je Constantin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.