"Elvirova povreda nas je ubila, svi su bili prestrašeni zbog onog što se dogodilo"

Trener Craiove o onom što se dešavalo

"Elvirova povreda nas je ubila, svi su bili prestrašeni zbog onog što se dogodilo"

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Koljić doživio je večeras lom noge.

Krvnički start protivničkog fudbalera doveo je do loma fibule bh. napadača i njemu nakon operacije predstoji višemjesečni oporavak.

Trener Craiove Cristiano Bergodi govorio je večeras o Elvirovoj povredi i nikako nije mogao biti miran.

"Koljić je ozbiljno povrijeđen. Užasno je ono što se desilo, izgubli smo najboljeg napadača. Ne znam šta se desilo u tom duelu, ali vjerujem da je prežestoko startovao na nogu", rekao je Bergodi i nastavio je:

"Elvirova povreda nas je ubila. Nismo više imali želje za igru. On nam je bitan igrač, a sada ga neće biti nekoliko mjeseci. To ćemo osjetiti. Na pauzi su svi igrači bili preplašeni zbog onog što se dogodilo Koljiću", rekao je Bergodi.

Craiova je uspjela da dobije meč, ali nakon ove povrede njihove misli su samo uz reprezentativca BiH.

Top Komentari

Mustafic2003
Vraća se on još jači ?!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi