Velkoski ne igra

Sarajevo u Mostaru bez kapitena!

Admin Čaušević

Sarajevo će u ponedjeljak imati najteži domaći ispit u dosadašnjem dijelu sezone.

Dvostruki uzastopni prvak BiH će gostovati Zrinjskom u derbiju 10. kola Premijer lige. Oba tima igraju odlično u posljednje vrijeme pa nas očekuje zanimljiv duel.

Sutrašnji duel pod Bijelim brijegom propustit će kapiten Bordo tima, Krste Velkoski i to zbog reprezentativnih obaveza.

Velkoski je pozvan za predstojeće mečeve reprezentacije Sjeverne Makedonije i odlučio je da u Skoplje otputuje već danas pa neće konkurisati za meč u Mostaru.

Makedonci u četvrtak igraju polufinale baraža za Evropsko prvenstvo protiv Kosova. Radi se o možda i najvažnijem meču u historiji reprezentacije Sjeverne Makedonije i Velkoski ga želi dočekati maksimalno spreman i fokusiran.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.