FOTO: Tz.de

Čeka se potpis

Salihamidžić u trci s vremenom: Novo pojačanje Bayerna je već u Minhenu

Admin Čaušević

Hasan Salihamidžić ima posla i posljednjeg dana prijelaznog roka. U narednim satima se očekuje ozvaničenje novog Bayernovog transfera.

Bouna Sarr je jutros stigao na mihnenski aerodrom gdje ga je dočekao jedan od uposlenika Bayerna. U crnom audiju su otišli na ljekarski pregled.

Prijelazni rok u Njemačkoj završava u 18 sati te će Salihamidžić i društvo nastojati da transfer završe što je brže moguće.

Sarr igra na poziciji desnog beka. Upravo u tom dijelu tima Hansi Flick je tražio pojačanje, a na kraju je treneru Bayerna i udovoljeno.

Inače, put Azurne Obale iz Bavarske će na posudbu otići mladi 21-godišnji veznjak Michael Cuisance.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.