PSG mu nije produžio ugovor, a Choupo-Moting se sada nalazi pred potpisom karijere

Želi ga Bayern

PSG mu nije produžio ugovor, a Choupo-Moting se sada nalazi pred potpisom karijere

E. Čaušević

Eric Maxim Choupo-Moting bio je glavna tema u finišu prošle sezone kada se igrala završnica Lige prvaka.

On je najzaslužniji što se PSG domogao polufinala jer je postigao gol u posljednjim sekundama u četvrtfinalu protiv Atalante za 2:1. Za ovog napadača to je nakon šest godina bio prvi gol u Ligi prvaka koji je Parižanima itekako značio.

Međutim, ni pored toga klub mu nije produžio ugovor koji je istekao prošlog mjeseca. Choupo-Moting je još uvijek bez kluba, ali mediji u Francuskoj pišu da je pred potpisom karijere.

Naime, ovaj 31-godišnjak bi se mogao vratiti u Bundesligu i to u dres Bayerna koji je pokazao interes za njega. Pregovori navodno traju već neko vrijeme i uskoro bi sve trebalo biti zvanično.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Choupo-Moting bi s Bayernom trebao potpisati dvogodišnji ugovor, a na Allianz Arenu stiže kao rezerva za Roberta Lewandowskog. Kamerunac je ponikao u njemačkoj Altoni, a igrao je još za St. Pauli, HSV, Nuremberg, Mainz i Schalke.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Chupo-Motika vidi mu se po imenu da je neki igračina
2 4
zvjezdan10
Ovom nafake ne fali definitivno, na osnovu čega on upada u ovakve timove ja mislim da ni njemu nije jasno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi