Šampanjac je tek otvoren, a Davisova izjava nagovještava "raspad" Lakersa

Adnan Beganović

Uz LeBron Jamesa je najzaslužniji za novu 17. titulu Los Angeles Lakersa, no još uvijek nije sigurno da li će u narednoj sezoni nastupati za novog NBA prvaka.

Radi se o Anthony Davisu, koji je tokom doigravanja pružao fenomenalne partije i njegov odlazak svakako bi bio veliki hendikep za Lakerse.

Nakon pobjede u šestom meču NBA finala obratio se medijima, a na pitanje o svojoj budućnosti u Lakersima kratko je odgovorio: "Nemam pojma".

"Imao sam sjajnu sezonu u Lakersima. Bilo je zabavno i nevjerovatno. U nekoliko narednih mjeseci shvatit ćemo šta će se sljedeće dogoditi. Nisam sto posto siguran", dodao je Davis.

Podsjetimo, Davis je prethodno odbio ponudu Lakersa za potpisivanje četvorogodišnjeg ugovora i odlučio se na ulazak na tržište slobodnih igrača na kraju sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.