Karijeru nastavlja u Španiji

Emotivan oproštaj po odlasku iz premijerligaša: "Hvala Vam za lijepe tri godine"

Samir Mlaćo

Bernardo Matić je odlučio napustiti NK Široki Brijeg.

Matić se vratio na Pecaru, ove sezone odigrao tri utakmice u Premijer ligi, a sada će karijeru nastaviti u španskom trećeligašu Racing Santanderu.

Pismom se oprostio od NK Široki Brijeg.

“NK Široki Brijeg hvala vam za ove lijepe tri godine. Najprije, hvala mojim suigračima i stručnim stožerom s kojima sam proveo jako lijepe trenutke. Bila mi je čast s vama dijeliti tako zdravu i složnu svlačionicu. Hvala i ljudima u klubu, a posebno navijačima bez kojih ovaj klub ne bi bio kakav jest i ljudima u gradu koji su me prihvatili kao da sam njihov i omogućili mi osjećati se kao kući. Želim vam svima svu sreću i uspjehe, kako klupske tako i osobne. Voli vas vaš Mata“, stoji u pismu.

Matić će već danas biti na treningu novog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.