Novi članovi Veleža

Anđušić i Kjosevski zamijenili uloge: Ko je koga nadmudrio?

Admin Čaušević

FK Velež je posljednjih sedmica predstavio dvojicu novih fudbalera. U Mostar su stigli Vedran Kjosevski i Nemanja Anđušić.

Nekadašnjašnji omladinski reprezentativci BiH su se navijačima predstavili tokom paralenog intervjua za Velež TV.

Kjosevski i Anđušić su složni u jednom. U redove Rođenih su stigli prvenstveno radi klupskih ambicija koju se sve veće i veće.

Golman i ofanzivac su govorili i o svojoj karijeri, a pred sami kraj intervjua zamijenili su i uloge. Kjosevski je šutirao penal, a Anđušić je branio.

Pobjedu je odnio Anđušić. Trebinjac je uspješno pročitao stranu u koju je Kjosevski šutirao i sluteći po reakciji bio je izuzetno sretan zbog toga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.