Sutra analiza suđenja u Premijer ligi BiH, suđenje Miloša Gigovića pod posebnom lupom

Komisija za suđenje se sastala

Sutra analiza suđenja u Premijer ligi BiH, suđenje Miloša Gigovića pod posebnom lupom · Saznajemo

M. Šljivak

Komisija sa suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine sastala se danas, a sastanak će biti nastavljen i u toku sutrašnjeg dana.

Kako SportSport.ba saznaje, sutra će na dnevnom redu biti analiza suđenja u posljednja dva kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U posljednje vrijeme se dosta pričalo o određenim sudijskim odlukama u društvu najboljih bh. tima. Posebna pažnja će se ipak posvetiti suđenju Miloša Gigovića i njegovih pomoćnika na meču FK Borac - FK Velež.

Mostarski tim je nakon gostovanja u Banjaluci iznio brojne kritike na račun suđenja. Dosta je bilo komentara o odlukama Gigovića i suđenje ovog čovjeka će sutra biti pod posebnom lupom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidjet ćemo kakva će se odluka donijeti u ovom slučaju, a sve bi trebalo biti poznato već sutra.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fk1921
Covjek je odradio odlican posao. Izbacite vrapcicke seljacine iz lige!
7 32
Rajvosa2019
Malo ce Milosa udariti po prsticima , zagalamit ce malo nanjega i uz to sve ce mu namignuti da je sve ok / kao i uvijek ujeo vuk magarca
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti