Tuzla City oduševio navijače videom s treninga

Endin Čaušević

Pred početak ove sezone Premijer lige BiH igrač Tuzla Cityja, Mirsad Hasanović, doživio je tešku povredu koljena.

Hasanović je na pripremama doživio tešku povredu križnih ligamenata zbog čega je morao na operaciju. Prve informacije govorile su da će se na teren vratiti tek početkom naredne godine, ali oporavak ide bolje od očekivanog.

Naime, Tuzla City je objavio video koji je oduševio navijače ovog kluba jer se Hasanović lagano vraća u pogon. On trenira odvojeno od ekipe i jasno je da je pred njim još dosta posla.

No, sigurno je da se na teren vratio brže od očekivanog, ali zbog ozbiljnosti povrede vjerovatno tek počekom 2021. godine biti u konkurenciji za neki meč svog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.