Nalić i Karjašević složni: Protiv Zrinjskog su cilj tri boda

Žele pobjedu

Nalić i Karjašević složni: Protiv Zrinjskog su cilj tri boda

Esmer Oštraković

Tuzla City će sutra na svom terenu dočekati ekipu Zrinjskog.

Domaća ekipa ima samo jedan cilj na sutrašnjoj utakmici, a to je pobjeda.

Ipak biti će znatno oslabljeni jer Zlatan Nalić sutra ne može računati na Barišića, Morrisa i Rustemovića.

"Spremamo se za utakmicu koja se igra sutra. Po mom mišljenju Zrinjski je jedna od najboljih ekipa u ligi. Ekipa su koja je imala malo težak ulaz u Premijer ligu. Sada su već jedna dosta dobra ekipa, sa dobrim igrama i rezultatima. Imali su problem sa realizacijom, ali sve su bolja i bolja ekipa. Što se tiče nas, mi smo tim koji igra dosta dobar fudbal. Dosta često to i naplatimo. Protiv Željezničara nam je sreća okrenula leđa, ali se nadam da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i zalaganjem, te da ćemo početi osvajati bodove protiv direktnih konkurenata za gornji dio tabele. U ovom trenutku mogu reći da smo totalno oslabljeni. Barišić, Morris i Rustemović, neće moći nastupiti protiv Zrinjskog", rekao je Zlatan Nalić.

"Ako je teren dosta blatnjav tu nema igre, a i mi i Zrinjski želimo da igramo nogomet. Upravo to bi moglo odlučiti kakvu ekipu ćemo izvesti, kako ja tako i moj kolega", završio je Zlatan Nalić, trener Tuzla Cityja.

Osim Nalića, na press konferenciji novinarima se obratio i Huso Karjašević, nogometaš Tuzla Cityja.

"Svjesni smo da nas očekuje teška utakmica. Zrinjski je kvalitetna ekipa, ali svakako da dočekujemo utakmicu spremni i motivisani. Uz respekt prema njima, mi imamo svoje ciljeve, a to su tri boda sutra", rekao je Karjašević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi