Na Maksimiru se neće naigrati ove sezone

Hajrović "provocira" navijače Dinama: Pokazao kako sa suprugom uživa u Zagrebu

Endin Čaušević

Povremeni bh. reprezentativac Izet Hajrović ove sezone se prema svemu sudeći neće naigrati u zagrebačkom Dinamu.

Naime, očito je da su Modri prekrižili Hajrovića za ovu sezonu jer ga nisu prijavili ni za Evropsku ligu. Bh. fudbaler dosadašnje mečeve je većinom gledao s tribina i mnogima je iznenađenje što je odlučio ostati u Dinamu ovog ljeta.

Međutim, bh. fudbaler godišnje u Dinamu zaradi čak 850.000 eura i nalazi se među najplaćenijim igračima ovog kluba. Iz Dinama su jučer otkrili da Hajrović s agentom nije uspio da pronađe rješenje oko novog kluba, te su ga vratili u prvi tim kako bi trenirao s njima. No, minutaža je i dalje itekako upitna što se tiče ostatka sezone i čini se da Dinamo, a i Hajrović čekaju zimski prelazni rok.

To dosta nervira i navijače Dinama kojima nije jasno zašto se klub nije riješio Hajrovića ako su već odlučili da neće imati neku veliku minutažu. No, to ne dotiče previše bh. igrača koji uživa u životu u Zagrebu.

Njegova supruga Leyla objavila je video kako se "vozaju" ulicama Zagreba i zaista uživaju u muzici i lagodnom životu. Hajrović je podijelio video, ali nije dobio baš lijepe komentare od navijača Dinama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.