Dupovac bio kapiten protiv Širokog

Kapitensku traku greškom nije nosio Velkoski, ali to mu večeras nije smetalo

Edmir Škorić

FK Sarajevo je u derbiju 11. kola ugostio Široki Brijeg na Koševu i slavio rutinski - rezultatom 2:0.

Bordo tim je nastavio sjajan niz pobjeda i neprikosnoven je na prvom mjestu. Sarajevo želi odbraniti titulu i za sada je na dobrom putu, mada jasno još puno ima da se igra.

Sve u svemu, jako bitna pobjeda Sarajeva protiv desetkovanog Širokog Brijega, a zanimljivo da je umjesto Velkoskog, koji je asistirao kod prvog gola, kapitensku traku "greškom" nosio Amer Dupovac.

Amer Dupovac FK Igman Pozicija: DF

Statistika

28 nastupa
26 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Barem na zvaničnoj stranici Sarajeva tvrde da je greška u pitanju, mada nije isključeno da je ona svjesno pripala štoperu koji je odigrao jubilarni 130. meč u najdražem dresu.



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.