Karačić: Ovo gubi smisao

Široki poražen na Koševu

Karačić: Ovo gubi smisao

A. Čaušević

Sarajevo je u 11. kolu Premijer lige pobijedilo desektovani Široki Brijeg s 2:0. 

Toni Karačić je je poslie utakmcie kazao da mu igranje utakmica gubi smisao obzirom da je Širokom zbog koronavirusa nedostajalo više igrača.

"Četitam Sarajevu na zasluženoj pobjedi. Izgubili smo utakmici, nemam šta komentarisati. Ovo gubi smisao za mene. Mogli smo gledati pravi derbi da smo imali sve igrače na raspolaganju, mogli smo i izgubiti, ali mogla je utakmica biti kvalitetnija s naše strane, mogu čestitiati svojim igračima, Sarajevo je zasluženo pobijedilo i nemam šta dalje dodati", kazao je Karačić za Arenu Sport.

Karačić je kazao da sada slijedi testiranje igrača koji su i danas igrali pa će tek onda znati na koje igrače će moći računati u narednim kolima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vidjet ćemo šta donosi novi dan, idemo sad u proceduru testiranja, vidjet ćemo šta dalje", rekao je Karačić.

Široki Brijeg već u srijedu igra protiv Veleža u Kupu BiH i teško je da će ekipa s Pecare biti kompletnija nego što je bilo protiv Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582376900
Sramotna izjava. Kad je Mladost bila desetkovana, tad je bilo smisla igrati.. Pa i Zeljo kad je imao problem. Sramotno od gospodina..
27 1
Objektivnost
Ibrahimović prošle sedmice bio pozitivan a evo večeras u derbiju uvali dva gola Interu.Znači za sedmicu se i razbolio i ozdravio i testirao se negativno i ušao u top formu i prvih 11.Korona je glupost a vi što vjerujete da je to neka ozbiljna bolest nemojte čekati da je dobijete već se odmah počnite posipati zemljom i ne zaboravite maske.
15 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi