Italijani pišu da su pričali na bosanskom jeziku

Šveđaninu je nešto zasmetalo: Ibrahimović i Krunić se raspravljali nakon meča

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana u subotu su slavili u velikom derbiju protiv Intera (2:1), a meč je obilježio nevjerovatni Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač je pokazao da još uvijek nije za penzije iako ima već 39 godina. Ibra je odigrao sjajnu utakmicu i zabio je dva gola, te tako srušio svoj nekadašnji klub.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice kada su igrači Milana slavili pobjedu, a u centru pažnje našli su se bh. reprezentativac Rade Krunić i Ibrahimović. Krunić je u drugom dijelu ušao s klupe, a na kraju je imao malih nesuglasica s Ibrom.

Na videu se jasno vidi da je Ibrahimović prigovorio nešto bh. fudbaleru, a Kruniću se to nije svidjelo i dosta zanimljivo je reagovao. I italijanski mediji su pisali o ovom detalju i nije im jasno šta su Ibra i Krunić pričali jer su naveli da su to uradili na bosanskom jeziku iako se na videu ne može jasno čuti o čemu pričaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.