Ibrahimović će igrati i u 41. godini?!

Milan mu nudi novi ugovor

Ibrahimović će igrati i u 41. godini?!

E. Škorić

Unatoč tome što ima 39 godina, Zlatan Ibrahimović oduševljava, postiže golove i trenutnim igrama podsjeća na svoje najbolje dane.

Ibrahimović je u subotu s dva pogotka donio Milanu veliku pobjedu nad Interom (2:1) i njegov dolazak zimus preporodio je Rossonere. Odlučio je potpisati jednogodišnji ugovor, do ljeta 2021. godine, ali u Milanu imaju plan da ga zadrže i duže.

Naime, nakon svega što je uradio, uprava Milana planira razgovarati s njegovim agentom Minom Raiolom i ponuditi mu novi, dvogodišnji ugovor.

Ukoliko do toga dođe, to znači da će Ibrahimović igrati u Milanu i sa 41 godinom! Pregovore s njim i Raiolom vodit će direktor kluba Paolo Maldini, koji je i sam igrao za Rossonere do svoje 41. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je vodio Milan do četiri uzastopne pobjede u Seriji A na početku sezone, a priliku za petu imat će Rossoneri već za vikend jer im u goste dolazi Roma. Prije toga, čeka ih gostovanje Celticu u četvrtak u 1. kolu grupne faze Evropske lige.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Vise covjek mentalno donosi snage ekipi nego fizički. Zbog toga bi mogao igrati i do 50. Takav karakter je danas rijetkost u svijetu fudbala
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi