Sudija iz Bosanske Gradiške brusi formu

Miloš Gigović sudi za vikend!

Admin Čaušević

Miloš Gigović je bio u centru pažnje zbog suđenja na utakmici Borac - Velež koju su domaći riješili u svoju korist rezultatom 2:0.

Nakon vijećanja Komiteta za suđenje odlučeno je da se sudija iz Bosanske Gradiške "odmori" i nije poznato kada će ponovo biti delegiran za mečeve Premijer lige.

U međuvremenu Gigović će povratak u formu tražiti na mečevima nižih liga, tako da će već za vikend dijeliti pravdu.

On je delegiran da sudi utakmicu Prve lige RS između Zvijezde 09 i Borca iz Bosanske Dubice. Taj meč na programu je u subotu.

Inače, uobičajna je praksa koje su na "odmoru" od Premijer lige povratak u formu traže na utakmicama omladinskih prvenstava i nižih liga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.