Bh. reprezentativac zabio glavom

Opet je bilo bosanskog jezika: Pogledajte kao je Ibra reagovao na prvi gol Krunića u dresu Milana

Admin Čaušević

Scena na kojoj se Zlatan Ibrahimović obraća Radetu Kruniću na bosanskom jeziku nakon pobjede u milanskom derbiju privukla je veliku pažnju bh. javnosti posljednjih dana.

Rossoneri su riješili gradski okršaj u svoju korist. Ibrahimović je zabio dva gola, Krunić je ušao u drugom poluvremenu, a imao je i priliku da zatrese mrežu Intera.

Nakon utakmice Ibra je govorio bh. reprezentativcu kako je trebao da padne u jednoj situaciji, a Krunić mu je kazao da će poslije o tome pričati.

Nekoliko dana kasnije Milan gostuje Celticu, a svoj prvijenac u dresu Rossonera Krunić je zabio u 14. minuti meča kada je pogodio glavom.

Ibrahimovuć je bilo drago zbog pogotka, čim je lopta prešla gol liniju slavodobitno je digao ruku u zrak te je bio među prvim igračima koji su prišli Kruniću.

Zajedno sa Theom Hernadezom je dotrčao do veznjak te ga na kratko zagrlio i čestitao mu na prvom golu u dresu Milana.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Krunić se tom prilikom okrenuo prema Ibri i na bosankom jeziku rekao: "Tako je".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.