Originalno

Epska objava Bayerna nakon savršenog hat-tricka sjajnog Lewandowskog

Admin Čaušević

Robert Lewandowski je već nekoliko mjeseci najbolji fudbaler svijeta,a gdje je stao prošle, nastavio je ove sezone.

Sjajni Poljak djeluje nezadrživo i odavno neki napadač nije toliko bio ubojit u protivničkom kaznenom prostoru kao "devetka" Bayerna.

U duelu s Eintrahtom iz Frankfurta iskusni golgeter je stigao do savršenog hat-tricka nakon što je postizao golove s obje noge te glavom.

Poslije takvog učinka uslijedila je epska objava Bayerna na društvenim mrežama. Bavarci su za ovu originalnu ideju iskoristili Google translate.

Pitali su šta Robert Lewandowoski znači u prevodu na engleski jezik, a odgovor je bio: "Najbolja devetka na svijetu".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Da u Bayernu nisu pretjerali govori i podatak da poljski reprezentativac ove sezone na osam utakmica u svim takmičenjima već sada ima deset golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.