Sarajevo na Koševu savladalo Krupu

Marinović otkrio zašto nisu igrali Ahmetović, Sušić i Adukor, te u kakvom stanju je Dupovac

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su na svom terenu pobijedili Krupu sa 3:0 u meču 12. kola Premijer lige BiH.

Trener domaćeg tima Vinko Marinović bio je zadovoljan prikazanom igrom, a na press konferenciji je otkrio nekoliko detalja.

"U ova četiri dana imali smo dvije utakmice s Krupom i to nije nimalo lako. Teško se uvijek dva puta spremati, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu i da smo je kontrolisali i zasluženo pobijedili".

"Spremamo se od utakmice do utakmice. Nastojimo da igramo što bolje i kvalitetnije. Nekada to imamo, a nekada se to ne desi. Ono što je bitno jeste da ovi momci stvarno dobro rade da imaju samopouzdanje i mi u stručnom štabu maksimalno vjerujemo u njih. Na nama je da nastavimo u ovom ritmu koji smo do sada imali".

"Ahmetović je imao jedan problem s koljenom i nismo htjeli rizikovati. I Sušić je imao problem s aduktorom i njega smo htjeli sačuvati na ovom terenu za naredni meč. I Adukor je imao jedan manji problem i oni iz tog razloga nisu bili danas u sastavu. Dupovac je dobio prilikom šuta u glavu i vidjet ćemo kakvo je stanje. Možda je došlo do manjeg potresa mozga, ali ćemo vidjeti".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.