Milan - Roma

Objavljeni sastavi za derbi na San Siru: Ima debitanata, Džeko i Ibrahimović u centru pažnje

Edmir Škorić

Od 20.45 sati na San Siru se sastaju Milan i Roma za kraj petog kola Serije A.

Milan u derbi ulazi kao lider s maksimalnim učinkom od četiri pobjede, Roma je u posljednje vrijeme s tri vezane pobjede u svim takmičenjima podigla formu i po svim prilikama čeka nas jedan zanimljiv duel.

A čeka nas i prvi okršaj Zlatana Ibrahimovića s jedne i Edina Džeke s drue strane, dok će za Rossonere debitovati iskusni rumunski golman Tatarusanu, koji je dobio priliku na golu jer je Gianlugi Donnarumma pozitivan na koronaavirus.

Milan: Tatarusanu, Calabria, Hernandez, Kjaer, Romagnoli, Kessie, Bennacer, Saelemaekers, Calhanoglu, Leao, Ibrahimović.

Roma: Mirante, Ibanez, Karsdorp, Mancini, Kumbulla, Mkhitaryan, Pedro, Pellegrini, Spinazzola, Veretout, Džeko.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.