Paratici preko noći promijenio mišljenje o Džeki: "Morata je uvijek bio naš prvi izbor"

Direktor Juventusa se ponovo oglasio

Paratici preko noći promijenio mišljenje o Džeki: "Morata je uvijek bio naš prvi izbor"

E. Čaušević

Direktor Juventusa, Fabio Paratici, i večeras se dotakao ljetnog prelaznog roka, odnosno sage oko Edina Džeke.

Džeko je bio na meti Stare dame i svi su vjerovali da će karijeru nastaviti u dresu ovog kluba, ali je na kraju sve propalo. Juventus nije mogao čekati da u Romi odluče da li će pustiti Džeku, te su umjesto njega doveli Alvara Moratu iz Atletico Madrida.

Paratici je očito odlučio da promijeni mišljenje i poručio je da je Morata uvijek bio prvi izbor za Juventus i plan A iako je svima jasno da to nije bilo baš tako.

"Morata je uvijek bio plan A za nas. Atletico Madrid nije bio odmah otvoren za transfer pa smo tražili druga rješenja. No, kada se situacija promijenila bila je dobra stvar što smo ostavili ta vrata otvorena i ostali u kontaktu s Atleticom", rekao je Paratici i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Na tržištu morate biti spremni na sve jer sitnice mogu sve da promijene. Alvaro je bio naš prvi izbor i igrač čije karakteristike su najviše odgovarale našoj ekipi".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Pa samo je sportsport. I pisao kako Dzeko ide u Juve . Ubili nas sa tim objavama.
5 1
Mele
Pisali su i drugi o tome, Suarez je otisao tamo, zato su pustili Moratu u Juve..Millik se natezao, hoce, nece, trazili 30 miliona, , a za Dzeku bi Roma dobila 12 - 15 samo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi