Napadač Sarajeva teško povrijeđen

Rahmanović Ahmetoviću: Brate, volio bih još koji put skočiti na tebe...

Edmir Škorić

Mersudin Ahmetović povrijedio je križne ligamente i napadač Sarajeva pauzirat će nekoliko mjeseci.

Ahmetović je već neko vrijeme van stroja i slijedi mu operacija i više od pola godine pauze, što znači da je sezona za golgetera s Koševa gotova. S obzirom da je u 35. godini, navijači Sarajeva su zabrinuti da on više neće ni zaigrati u bordo dresu.

Ahmetovićev saigrač i njegov veliki prijatelj Amar Rahmanović na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju uz poruku: "Brate volio bih još koji put skočiti na tebe. Bomberu, legendo, majstore, ljudino...".

Zaista velika šteta zbog Ahmetovića, ali za nadati se da će, jakav kakav jest, izdržati sve i da će opet zakoračiti na zeleni teren.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.