Trener Tuzlaka pred duel s Banjalučanima

Crnogorac: Nije Borac džaba u vrhu bh. fudbala, ali ako budemo kao u Bijeljini...

E. Škorić

FK Sloboda u nedjelju dočekuje Borac u susretu 13. kola Premijer lige BiH.

Trener Tuzlaka Gradimir Crnogorac gradi optimzam na dobroj igri i osvojenom bodu u Bijeljini i vjeruje da Sloboda može da parira Borcu, koji je trenutno jedna od najkvalitetnijih ekipa u bh. ligi.

"Dočekujemo Borac na na našem Tušnju. Dolazi nam veoma kvalitetna ekipa sa odličnom strukturom igrača. Nisu džaba u vhru bh. fudbala zadnje dvije godine. Mi također dočekujemo u dobrom raspoloženju utakmicu nakon dobre igre i boda u Bijeljini. Ako budemo na tom nivou, izvući ćemo pozitivan rezultat".

"Osim Dejana Uzelca i Jasmina Osmića svi konkurišu za nedjeljnu utakmicu", dodao je Crnogorac.

Sloboda je trenutno osma na tabeli sa 14 bodova, dok ekipa Borca zauzima treće mjesto sa 24 boda i probat će u Tuzli da upiše devetu pobjedu u sezoni i da sa nova tri boda zadrži korak za vodećim Sarajevom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.